dinsdag 15 augustus 2017

Bruidsreportage Maurice en Vivian

Gisteren op maandag 14 augustus 2017 gaven Maurice en Vivian elkaar het ja-woord. Dit is ook de dag waarop ze 10 jaar samen zijn. Mijn dochter Gaby en ik mochten er van 10 tot 22 uur bij zijn om deze prachtige dag vast te leggen. Een prachtige dag ja... ook qua weer! En dat is de laatste tijd niet geheel vanzelfsprekend. Na dagen van regen werd er eindelijk een beetje mooi weer voorspeld en ja hoor, ik werd wakker en hoorde geen regen, de lucht zat nog wel dicht. Ik haalde expres de paraplu's toch nog op uit de studio (dat is zo'n bijgeloof van mij, want als je een paraplu meeneemt, dan heb je hem eigenlijk nooit nodig). Tja, je weet ook maar nooit. Er hoeft zich maar 1 regenwolk te vormen, maar nee hoor, dat gebeurde niet. In tegendeel.
Tijdens de fotoreportage in de tuinen van het Kasteel van Rhoon kwam de zon door en werden we getrakteerd op een heerlijke middag.

We fotografeerden onder de rozenboog, in het bomenlaantje en bij de kerk. Wat een heerlijk plekje is dit toch. Na de foto's gingen we naar het huis van de oma van Maurice. Zij woont vlakbij het kasteel. Alle daggasten hadden zich daar verzameld en stonden buiten om het bruidspaar op te wachten. Binnen stond champagne en taart klaar. De taart werd gemaakt door de zus van Vivian. Heel knap!

Na een uurtje lekker bijgekletst te hebben zijn we met het hele gezelschap vertrokken naar landhuis D'Oliphant in Rotterdam. Daar hebben we voorafgaand aan de ceremonie de groepsfoto's gemaakt.
Om half 5 was het dan tijd voor de ceremonie. Joop van der Hor wist op vakkundige en luchtige wijze de ceremonie aan elkaar te praten en op geheel eigen wijze het huwelijk te voltrekken.
Het was een genot om naar te luisteren.

Nadat het bruidspaar alle felicitaties in ontvangst had genomen konden we aan tafel. Vooraf werd er carpaccio en soep gepresenteerd. Maar het hoofdgerecht was toch het meest speciaal. Op verzoek van het bruidspaar werd er een kippenpoot van Kippie geserveerd, met verse friet en appelmoes! Hoe heerlijk is dat dan. Ik houd daar zo van, als een bruidspaar gewoon lekker doet waar ze zin in hebben.  Het dessert bestond uit vers fruit of een chocoladetaartje met ijs en slagroom.

Na het diner stonden de avondgasten alweer voor de deur. Langzaamaan stroomde landhuis D'Oliphant vol met gasten. Het fotohokje werd goed gebruikt. Alle gasten gingen op de foto met grappige accessoires. Ze mochten 1 foto afdrukken om zelf mee naar huis te nemen. De andere foto werd in het gastenboek geplakt met een leuke boodschap erbij.

De feest DJ's waren goede vrienden van het bruidspaar. Zij konden echt fantastisch draaien, wat een knalfeest hebben zij neergezet zeg! Echt geweldig. Het was onmogelijk om stil te blijven staan.

Om 22 uur gingen Gaby en ik weer op huis aan. Moe maar zeer voldaan zijn we ons bedje in gekropen. De volgende ochtend werd ik wakker van de regen!! Jeetje Maurice en Vivian wat hebben jullie een geluk gehad gisteren met het weer. Het bleef de hele ochtend regenen. Het duurde even voordat het enorme aantal foto's geladen was en het was een nog lastigere klus om dan zomaar een paar mooie foto's te kiezen. Wat lastig zeg. Het zijn er daarom weer veel te veel.

Ik was ook zo enorm fan van de kleding van het bruidspaar. Het pak van Maurice zat vol met leuke en doordachte details. En de jurk van Vivian, tja... daar raak ik niet op uitgekeken. Wat een ongelofelijk mooie jurk zeg. Lagen vol zachte lichtroze tule, honderden glimmertjes op het kanten lijfje. Haar prachtige gevlochten haren met witte bloemetjes erin, bescheiden make-up, echt het was helemaal af!

Nou ja, weten jullie wat... kijk zelf maar!

Weet je iemand die binnenkort (of volgend jaar) ook gaat trouwen? Schroom dan niet om deze blog met hem of haar te delen. Er wordt al geboekt voor volgend jaar, dus zorg dat je op tijd je datum reserveert. Vraag gratis onze brochure aan of kom langs voor een kennismakingsgesprek.

https://www.in2pictures.nl/c-3585596/gratis-bruidsbrochure-tip/

https://www.facebook.com/in2pictures/


























Geen opmerkingen:

Een reactie posten