maandag 30 juni 2014

Verhuizing!!

GROOT NIEUWS!!

in2pictures fotografie is klaar voor een nieuwe uitdaging. We zijn nu 4 jaar aan het werk in onze studio aan de Nieuwe Langeweg op bedrijventerrein de Gadering en het is tijd voor verandering.
WE GAAN VERHUIZEN!

We verhuizen per 2 oktober 2014 naar een nieuwe fotostudio in Winkelcentrum Zalmplaat in Hoogvliet. Hiermee komen we meer tussen de mensen terecht, wat een grote wens van ons is. Bovendien wordt het studio gedeelte een stuk groter, wat veel praktischer werkt!
We gaan er weer een mooi en knus paleisje van maken, waar iedereen zich welkom voelt en de privacy altijd gewaarborgd is. Wij hebben enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging en hopen u graag te verwelkomen op ons nieuwe stekkie.

Intussen kunt u uiteraard ook nog gewoon reserveren. Afspraken voor 1 oktober vinden nog plaats in de studio aan de nieuwe langeweg en fotoshoots na 1 oktober zullen plaatsvinden in de nieuwe studio.
Houdt u met reserveren rekening met onze vakantie in Augustus!

Het nieuwe adres wordt In de Fuik 29. Dit is in tegenover Bakkerij van der Waal, aan de kant van de DA Drogist en Het Koetshuis (kaasboer).

Deel dit bericht zo vaak als u wilt zodat iedereen weet van onze nieuwe plannen!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten