zaterdag 7 juni 2014

Bruidsreportage Stefan, Rebecca en Kyan

Op 6 juni 2014 is het dan eindelijk zover... de trouwdag van Rebecca en Stefan. Hun zoontje Kyan is er uiteraard bij als bruidsjonkertje en echt, hij ziet er fantastisch uit. Net zo fantastisch als zijn vader, want zij hebben beide exact hetzelfde kostuum aan, met dezelfde knopen en van precies dezelfde stof gemaakt! Wat een duo.

En dan Rebecca... echt hoor... zij is zo'n bruid die je een vuilniszak aan kunt trekken en dan nog ziet ze er fantastisch uit. Haar outfit echter was zo ongelofelijk mooi en leek natuurlijk in niets op een vuilniszak. Een prachtig strak lijfje afgezet met mooie versieringen en een uitlopende rok met sleep. Tel daarbij op prachtig aangebrachte make-up en een sprookjesachtig kapsel inclusief tiara en sluier en je hebt een sprookjesprinses.

Het grappige bij dit stel is eigenlijk dat ze helemaal niet zenuwachtig waren voor hun huwelijk, maar alleen voor die 4 1/2 minuut aan het begin van de avond. Zij hadden namelijk 5 maanden lang geoefend op een spectaculaire openingsdans. De zus van Stefan (zojuist afgestudeerd aan de dansacademie) had een choreografie in elkaar gedraaid en het stel geholpen met oefenen. En het was met recht een spektakel! Ze begonnen met Dirty Dancing, wat weer over ging in Greece, Gangnam Style, Gabbertje, de Macarena en weet ik wat al niet meer. Het was zo ontzettend leuk om naar te kijken en onmogelijk om daar bij stil te blijven staan. Stefan en Rebecca ik snap de zenuwen, maar jullie hebben de avond werkelijk knallend en vol overgave geopend.

Wat ook nog wel even leuk is om te melden is dat we met volledige medewerking van het Koetshuis in Rotterdam twee spectaculaire groepsfoto's geschoten. Thanks Koethuis!! De bruid had het idee van lamzatte mannen bij de bar op Pinterest gezien en wilde dit dolgraag na doen... .nou ja, ik ben overal voor in, dus....

http://www.in2pictures.nl/?p=bruidsfotografie/index#Bruidsfotografie

http://www.facebook.com/in2pictures















Geen opmerkingen:

Een reactie posten