zaterdag 14 juni 2014

Newborn reportage

Even geleden maakte we een mini-zwangerschapsreportage met Linda, Kevin en Romy. Zij wilden een uniek geboortekaartje laten maken met foto's van Romy en de buik van mama... nou dat kan natuurlijk. En leuk dat het kaartje is geworden!!

Ik heb begrepen dat het kaartje door vrienden en familie heel goed ontvangen is. Nu is Ruben een maandje oud en is het tijd voor zijn eerste fotoreportage. Hij is wat onrustig vertelt mama, hij ligt het liefst gewoon rustig alleen, dus daar hebben we maar van geprofiteerd. We hebben hem heerlijk in een mandje gelegd en dat vond hij prima. Zo af en toe op een speentje sabbelen was ook fijn en tussendoor nog een lekkere fles... kortom Ruben regelt het wel! Het is zo'n mooi mannetje, hij heeft een echte babykrul op zijn hoofdje en zo'n mooie rond jongenskoppie. Maar zijn grote zus Romy deed ook weer geweldig goed mee, geweldige foto's hebben gemaakt van dit nieuwe duo.

En even voor de duidelijkheid, de kruiwagen foto is een samengestelde foto. We laten Romy natuurlijk niet echt haar baby broertje rondrijden. Photoshop skills zijn een must als je zulke foto's wilt maken.

Romy kon ook heel goed teentjes tellen, de tussenstand links 9 en rechts 4 tenen... gelukkig gaat ze nog naar school! haha...

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures






Geen opmerkingen:

Een reactie posten