donderdag 26 juni 2014

Cakesmash Djibriel

Djibriel is precies vandaag 1 jaar geworden!! Dus hadden papa en mama bedacht, hoe leuk is het om lekker taart te eten in de fotostudio van in2pictures. Zodat we gelijk vast kunnen laten leggen hoe Djibriel zijn eerste verjaardagstaart eet. Dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk! Het antwoord... niet. Hij at de taart niet. Hij vond er niets aan en ging met een grote boog om de taart heen.

Dit is de derde keer op rij dat kindjes een werkelijk prachtige taart voorgeschoteld krijgen en de derde keer dat ze er met een grote boog omheen gaan. Ik denk dat die kleine hoofdjes misschien niet helemaal snappen dat het prachtige gekleurde object voor hun ogen eetbaar is. Ze snappen het niet zo... Nu heb ik ook succesvolle cakesmash fotoshoots gedaan met marsepeinen taarten, maar de laatste paar keer gaat het niet zoals we zouden willen. Ik denk dat we beter terug kunnen naar mooie maar kleinere taartjes waar vooral veel zachte cake en slagroom aan te pas komt. Dan zijn ze eerder vies en zullen ze eerder opnieuw happen misschien... ik weet het ook niet hoor. Wie weet scheelt het.

Maar even terug naar Djibriel... wat een ongelofelijk mooi mannetje! Als hij lacht dan schijnt de zon, echt waar. Dan kun je niet anders dan mee lachen. Zijn favoriete liedje is dan ook Happy!! Hoe toepasselijk. Toen we de taart weg haalden ging het iets beter en gelukkig hadden we voor we begonnen nog een paar foto's geschoten in traditionele kleding.

Wat een prachtig kereltje! Die wordt alleen maar knapper de komende weken, maanden en jaren! Daar kun je op rekenen!!!

Van harte gefeliciteerd Djibriel!

http://www.in2pictures.nl/?p=cake_smash_fotoshoot/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures




Geen opmerkingen:

Een reactie posten