zondag 22 juni 2014

Cakesmash Ashley

Ashley wordt in augustus 1 jaar! Dit kleine fijne poppetje mag vandaag een taart kort en klein slaan... maar dat moet je wel leuk vinden natuurlijk! Zoals een echt mooi meisje betaamd deed ze gewoon lekker haar eigen ding en de taart stond niet op haar agenda zullen we maar zeggen...

De prachtige cupcake gemaakt door Belinda Bakt bleef aardig heel. Maar de kleine Ashley zorgde in haar eentje toch voor geweldig leuke foto's, want ze heeft zo'n prachtige fee-achtige uitstraling dus mislukt is het zeker niet! Verre van dat. Ballonnen vond ze wel heel leuk en de vlaggetjes waren leuk en ze is zelf heel leuk.

De foto's ga ik natuurlijk nog niet laten zien. Die blijven een verrassing tot haar verjaardag.

Maar het toeval wil dat ik wel een andere cake smash online kan zetten. Vorige maand was Lennan bij mij in de studio, ook met een prachtige cup cake van Belinda Bakt en ook hij vond hem denk ik te mooi om hem kapot te slaan. Maar zijn ouders hebben de klus voor hem geklaard, wat een geweldig leuke gezinsfoto opgeleverd heeft!
Lennan, van harte gefeliciteerd jongen!!! 1 jaar, wat een belangrijke verjaardag! Jacco en Jocelyn maak er mooie dag van.

http://www.in2pictures.nl/?p=cake_smash_fotoshoot/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures



Geen opmerkingen:

Een reactie posten