zaterdag 25 januari 2014

Gezinsreportage met papa, mama en Zoë

Vanochtend mocht ik een schattig klein meisje fotograferen van net 1 jaar.  Ze kwam een beetje onwennig binnen en wilde graag nog even bij mama zitten. Maar dat duurde niet lang... al vrij snel kreeg ik een lachje van haar en dat was voor mij het teken dat ze er wel klaar voor was. We zijn lekker veilig begonnen bij papa en mama op schoot en daarna konden we gelijk door naar het fotograferen van Zoë zelf. Toen ze even moe was hebben we een paar foto's van papa en mama samen geschoten.

Er zijn heel wat attributen voorbij gekomen, zoals lammetjes, konijntjes, een autootje, duplo blokken, een tros sleutelhangers, bloemen..... maar pas toen de eendjes in beeld kwamen was ze écht blij! Die vond ze zo leuk.

Het zijn echt hele leuke lieve en gezellige foto's geworden waar deze papa en mama vast heel blij mee zullen zijn, maar ze willen hun meisje liever nog even niet op het wereld wijde web, wat ik dan weer heel goed snap. Vandaar even een shot van haar schoentjes... alleen die zijn al te schattig!

http://www.in2pictures.nl/?p=gezinsfotografie/index

http://www.facebook.com/in2pictures


Geen opmerkingen:

Een reactie posten