woensdag 30 mei 2018

Mirjam en Rui zijn getrouwd!!

Vandaag was een bijzondere dag voor Mirjam en Rui. Zijn al jaren samen maar trouwen dat was er niet van gekomen. Ineens was de knoop dan na jaren doorgehakt en vandaag was het zover. Maar een klein aantal mensen was hiervan op de hoogte en het leuke is, dat ik nu hier bekend mag maken dat het dus vandaag gebeurd is!!!

MIRJAM EN RUI ZIJN GETROUWD!!!

Van harte gefeliciteerd!!

Dylano en Davy waren gewoon op school, maar na school kwamen ze mee naar mijn studio. Want op deze leuke dag is het natuurlijk wel erg leuk om mooie foto's te hebben. We fotografeerden met verschillende achtergronden en met verschillende kledingsetjes. Maar de feestelijke kleding waar ze mee binnenkwamen was natuurlijk het belangrijkste.

Dylano vond de fotoshoot wel spannend maar erg leuk. Hij zat zelf boordevol ideeën en hij hielp mij met alles wat hij maar kon. Davy is nog maar klein en is zich een stuk minder bewust van wat er gebeurd. Maar het duurde niet lang voordat ook hij ontdooit was en lekker mee deed op zijn eigen tempo.  Heerlijk om te zien.

Mirjam, Rui, Dylano en Davy ik wens jullie nog een fijne dag en avond en heel veel geluk als nu dan toch officieel getrouwd stel!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten