zaterdag 26 mei 2018

Bruiloft Henk en Laura

Gisteren was het dan eindelijk zo ver. Al een poos geleden boekten Henk en Laura mij als fotograaf op hun bruiloft. Plannetjes werden gemaakt en gisteren vielen alle puzzelstukjes in elkaar. De styling van de bruiloft was geweldig, alle accessoires waren zelf bedacht en geregeld, tot de hooibalen aan toe. Maar het belangrijkste was uiteraard het bruidspaar. Ik zag als eerste de bruid en haar prachtige jurk. De jurk was gewoon een prachtige omlijsting van haar figuur. Jeetje wat stond deze haar mooi. Aan de voorkant hooggesloten met kant afgewerkt en een gladde onderkant. De achterkant was prachtig bloot met een kanten afwerking en dan de sleep van zachte tule met kant echt adembenemend mooi.

Gaby begon met fotograferen bij Henk, dus zij zag hem als eerste en eerlijk is eerlijk. Hij was minstens zo mooi als zijn bruid. Echt de perfecte match. Hij droeg een glanzend groen/blauw kostuum, wat perfect op maat gemaakt was. Zijn schoenen kan ik bijna niet omschrijven, die moet je gezien hebben, ze waren prachtig. En wat de outfit helemaal afmaakte waren de manchetknopen en het zakhorloge. Echt heel erg mooi allemaal.

Tja, en dan hoef je alleen nog maar te klikken, mooi wordt het toch wel zou ik bijna zeggen. Nee, hoor alle gekheid op een stokje. We hebben keihard maar heerlijk gewerkt gisteren van de make-up kwast tot en met de eerste dans. We begonnen de fotoshoot bij het huis van Henk en Laura en bij het huis van de ouders van Laura. Daarna reden we door naar het witte huisje op de dijk, het huis van de ouders van Henk. Het zonnetje, de Hollandse blauwe lucht met witte wolkjes erboven, de schapen in de wei, de opgepoetste traktor en niet te vergeten de spectaculaire trouwauto, een Ford Mustang.

Het plaatje was helemaal compleet, zo mooi. De rest van de fotoreportage schoten we in en om de trouwlocatie Hofstede Meerzicht in Zoetermeer. Een mooie locatie met een sfeertje wat perfect past deze bruiloft.

Ik heb heel erg genoten van deze dag. De bruidsmeisjes waren overigens ook echt superschattig met hun zachtroze tule jurkjes en toverstafjes. Ze hebben het ontzettend goed gedaan de hele dag. Zelfs aan het begin van het feest waren ze nog steeds wakker en aan het dansen. Geweldig leuk om te zien.

Lieve Henk en Laura, wij wensen jullie heel veel geluk in de toekomst, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed komt.

Ga je zelf ook trouwen over een poosje? Vraag dan gratis onze bruidsbrochure aan of maak een afspraak met mij in onze gezellige studio.

https://www.in2pictures.nl/c-3380397/bruidsfotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten