donderdag 15 maart 2018

Yasmijn 1 jaar!

Vandaag is het feest!! En dat begon al vanochtend vroeg in de studio. Want Yasmijn is jarig. 1 jaar alweer...

Yasmijn is een heerlijk klein meisje met een geheel eigen willetje. Ze heeft een prachtige diadeem gekregen, maar ze wil niks op haar hoofd. Geen probleem, zonder diadeem is ze ook schattig. Ze kreeg van papa en mama echt een fantastische eenhoorn taart! Echt heel mooi, maar lekker....  nee, lekker vond ze hem niet. Sterker nog, ze moest er niets van hebben. Ze gedoogde de taart wel, maar eten, nee hoor, dat doen jullie zelf maar. Haha... kinderen zijn zo leuk en onvoorspelbaar. Thuis steekt ze alles in haar mond, maar van deze taart neemt ze twee hapjes en is er dan klaar mee.

Gelukkig was er meer dan alleen de taart. Er waren een stuk of vijf eenhoornknuffels mee, ballonnen en confetti en dat zorgde voor super schattige foto's. De taart is een leuk accessoire die heel leuk kleurt in het geheel. De zoetige sfeer is dan ook wel heel erg schattig vind ik.

Lieve Yasmijn, van harte gefeliciteerd met je eerste verjaardag. Ik vond het heel leuk om even lekker met je te kroelen na afloop van de fotoshoot. Papa en mama hebben de mooiste foto's uitgekozen en hebben voor de rest van jouw leven een mooi verhaal te vertellen over deze fotoshoot. Dit ga je nog lang horen vrees ik.

https://www.in2pictures.nl/c-3380366/cake-smash-fotoshoot/

https://www.facebook.com/in2pictures/
Geen opmerkingen:

Een reactie posten