vrijdag 2 maart 2018

Fotoreis naar Zweden!

De inschrijving is gestart voor de fotoreis naar Zweden! Je kunt inschrijven voor juni 2018 of juni 2019.

Midzomernacht beleven in Zweden is überhaupt al een unieke ervaring. En dat wordt het al helemaal met de professionele begeleiding van in2pictures.nl fotografie en Rawhides Guiding Company. Monique van in2pictures.nl fotografie leert je alles over verschillende aspecten in de fotografie. Uiteraard zal natuurfotografie uitvoerig aan bod komen, dit kan zijn landschapsfotografie, wildlife fotografie, maar ook macrofotografie en/of HDR fotografie. We gaan van alles leren tijdens deze trip. Yvo van Rawhides Guiding Company is Zweden specialist en organiseert de meest fantastische evenementen in de natuur. We gaan in ieder geval op Elandsafari in zijn hummer. En daarnaast zal hij ons naar de mooiste plekken in Zweden brengen. Het is de ultieme combinatie.

Midzomernacht zullen we traditioneel vieren met een vreugdevuur en barbecue. De lange nachten zijn geweldig om mee te maken. Het begin van de zomer wordt gevierd, de dieren hebben jongen, wilde bloemen staan prachtig in bloei. Onderwerpen genoeg om te fotograferen. Maar ook wanneer je niet perse wilt fotograferen is deze reis een prachtige ervaring. Je komt op plekken die je in je eentje niet snel zult vinden.

Dompel je onder in de gemoedelijkheid van Zweden en de ruige natuur en meld je aan!
Met je aanmelding geef je aan dat je serieus geïnteresseerd bent in deze reis. Je ontvangt de factuur voor de aanbetaling pas wanneer het minimaal aantal deelnemers (6) gehaald is.

Kijk snel op onze website voor meer informatie en schrijf je in! Vol is vol uiteraard. We nemen maximaal 10 personen mee op deze reis.

https://www.in2pictures.nl/c-4354917/fotoreis-naar-zweden/



Geen opmerkingen:

Een reactie posten