donderdag 8 maart 2018

Jarige tweeling

Vanochtend had ik een super schattige tweeling in mijn studio. Ze waren in januari jarig geweest en eigenlijk hadden we toen al een fotoshoot gepland, maar door omstandigheden ging die toen niet door. Ook de herkansing mislukt, maar onder het motto; "beter laat dan nooit" is het dan vandaag uiteindelijk gelukt.

En dat is super fijn, want de mama van de tweeling had geweldig leuke dingen bedacht. We hebben met twee settings gefotografeerd. De eerste stond in het teken van Nijntje. De meisjes liepen op blote voetjes met roze witte Nijntje pyjama's aan en zo'n stuk of 6 Nijntje knuffels daarbij. Super schattig zag dat eruit.

De tweede sessie stond in het teken van hun verjaardag. De cadeautjes voor hun verjaardag (die ze dus nog altijd niet uit hadden mogen pakken, niet dat ze dat beseffen hoor overigens, dus heel zielig was het ook niet) stonden nog altijd prachtig ingepakt in de kast. In een decor van roze en goud werden de cadeau's vol enthousiasme uitgepakt. En direct werd er ook mee gespeeld. Het is een geweldige manier om twee kleine meisjes op dezelfde plek te houden. De foto's zijn dan ook enorm schattig geworden.
De foto's blijven privé voor de ouders van deze twee meisjes.

https://www.in2pictures.nl/c-3873819/kinderfotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten