dinsdag 9 augustus 2016

September Minishoot Maand

Jaaaa, we zijn er weer hoor!!! We zijn weer helemaal bijgetankt van een heerlijke vakantie. Om dit te vieren dopen we de maand September om tot MINISHOOT-MAAND!!
Dan is iedereen weer terug van vakantie, nog lekker gekleurd en uitgerust. Een mooi moment voor een update van de gezinsfoto of een leuke foto van je kinderen en/of huisdier.
Gedurende de hele maand september krijgen jullie 25 euro korting op een minishoot in de studio. De minishoot kost normaal gesproken 150 euro, nu gaat daar dus 25 euro van af. De normale voorwaarden voor de minishoot zijn van toepassing, dit is dus geen "special" minishoot.
Dat betekent dat je na deze minishoot ook nog eens 10% korting krijgt op al onze fotoproducten, zoals onze nieuwe ClickBlocks bijvoorbeeld. Daarnaast ontvang je ook nog 15 euro besteltegoed voor een aantal mooie afdrukken of een uitvergroting.
De korting is geldig in de hele maand september 2016 op dinsdag tot en met vrijdag. Op zaterdag is de minishoot de normale prijs. Reeds geboekte minishoots (di-vr) ontvangen ook gewoon deze 25 euro korting uiteraard.
Wil je een reservering maken? Klik dan op deze link:
http://www.in2pictures.nl/c-3380365/mini-fotoshoot/
LET OP! Vul bij de reservering de volgende kortingscode in: SEPT25
Bij een minishoot fotograferen wij met 1 kledingsetje en 1 gekozen achtergrond, gedurende ongeveer een half uur. Als je een thema wilt creëren en je hebt daar de spullen voor, neem dat dan vooral mee of overleg vooraf even om te bekijken hoe we dit samen vorm kunnen geven en wat er hier al in huis is. Kijk voor inspiratie maar eens op onze prachtige nieuwe website.
Onderaan de pagina mini-fotoshoot klik je op de button reserveren om een datum en tijd uit te zoeken. Staat de gewenste datum en/of tijd er niet tussen. Schroom dan niet om te bellen of te mailen, soms kan het opgelost worden.
Ook als je al klant bij ons bent kan het zijn dat je even een nieuwe inlog moet creëren, dit komt omdat we een nieuw reserveringssysteem hanteren.
Kom maar op met jullie boekingen, wij zijn er weer helemaal klaar voor!! De studio is weer helemaal fris en schoon, we gaan deze week als eerste beginnen met een aantal kleine baby's die net voor of tijdens onze vakantie geboren zijn. We hebben er zin in!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten