donderdag 4 juli 2013

Fotoshoot Feestje Esther

Esther komt uit Nootdorp en zij is zeker niet de eerste uit Nootdorp die mijn studio bezoekt. De laatste tijd komen er heel vaak meisjes uit deze woonplaats naar mij om hun verjaardag of iets anders te vieren. Maar gisteren was Esther dus aan de beurt. Een prachtige mooi jong meisje met kort stijl haar.... en wat daarmee gebeurde na het indraaien van een carmenset was ongelofelijk... Het korte stijle haar (wat overigens al geweldig leuk stond!!!) werd omgetoverd in een wilderige bos vol haar met een mooie slag erin en dat in combinatie met een mooie jurk en glanzende make-up veranderde ze spontaan van een meisje in een jonge dame...! Wauw wat een metamorfose.... en op die manier maakte alle meiden hun eigen metamorfose door gisteren. Wat een genot toch om te zien elke keer weer.

Naast de fotoshoot stond er ook nog een heerlijke high-tea voor de meiden klaar en ook daar wisten ze wel raad mee... genoten hebben ze volgens mij! Enne... ik ook trouwens...




1 opmerking:

  1. Monique, je hebt de meiden laten stralen. De foto's zijn fantastisch. Het was dan ook niet zo maar foto's maken, maar een echte belevenis voor de meiden. Benieuwd naar de rest van de foto's.

    BeantwoordenVerwijderen