woensdag 3 juli 2013

Een pup en een lief meisje...

Een pup fotograferen valt niet altijd mee, helemaal niet in combinatie met een kindje. Maar Elif is een heel lief meisje die best wel samen met haar nieuwe huisgenootje op de foto wil. Maar haar nieuwe huisgenootje is een ridgeback pup en die wil heel graag spelen en hij heeft hele scherpe tandjes... en dat is echt niet grappig als die tandjes in je tenen belanden.. maar ondanks dat houdt Elif zich goed en doet ze heel erg haar best om mooi op de foto te gaan. Maarrrr er is nog iets wat heel erg leuk is in  mijn studio en dat is de kleedkamer die gebruikt wordt voor fotoshoot feestjes... daar was Elif niet weg te krijgen, ze vond de ene mooie jurk na de andere en ook alle hakken werden gepast! haha.. dat zit er al vroeg in!

En Aslan de Ridgeback die was zo heerlijk speels dat hij in het eerste uur moeilijk te fotograferen was, maar na anderhalf uur zo'n beetje werd hij toch een beetje moe en dat was voor mij het moment om alle aandacht aan hem te besteden. Met mooie resultaten!
Het leuke van de eerste foto hieronder is dat Aslan en Elif precies dezelfde blik in hun ogen hebben... wat een geweldig moment!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten