woensdag 15 februari 2012

Zoë en Tess

De mama van Tess heeft een cadeaubon gekregen van haar partner voor een babyreportage. Ze had graag een reportage willen laten maken toen Tess pas geboren was, maar dat liep even iets anders.
Met kerst kreeg ze ze de cadeaubon en vandaag werd hij verzilverd. Samen met zus Zoë kwamen ze naar de studio voor een reportage.

Wat een wonderlijke fotoshoot was dit.... die kleine Tess deed alles en dan nog wel met zoveel plezier, ongelofelijk!! Nog nooit ging een babyreportage zo makkelijk. Ik hoefde alleen de opzet te bedenken en Tess deed de rest. Ze lachte, krijste en maakte plezier en dat straalt er van af. De foto met de bloem in haar mond, zulke momenten kun je alleen maar hopen en Tess deed het gewoon, zonder enige poging van mijn kant. Dat verdient dan natuurlijk ook een speciale fotobewerking, dus voor jou Tess!

Dan was er nog Zoë, die ontzettend trots is op haar kleine zusje. Ze vertroetelde haar met veel liefde, maar natuurlijk hebben we haar ook nog even alleen gefotografeerd. Ze mocht een mooie jurk uitzoeken in mijn winkeltje en die showt ze hier vol trots...
Wat een heerlijke shoot en wat een heerlijk gezin.... ik heb genoten!

2 opmerkingen:

  1. Wauw!! Het was geweldig vandaag, enorm genoten, dank je wel!! Erg benieuwd naar de rest van de foto's.... Groetjes van Arjan, Saskia, Zoë en Tess

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke foto's!!! Ben ook erg benieuwd naar de rest...

    BeantwoordenVerwijderen