vrijdag 17 februari 2012

Vanja en Dario

Vanja en Dario komen oorspronkelijk allebei uit Bosnië en wat hebben deze twee elkaar goed gevonden! Ze vullen elkaar perfect aan. Dario is pas drie jaar in Nederland en doet erg zijn best om Nederlands te leren, ondertussen vertaalt Vanja alles wat ik zeg...
Behalve..... toen ik zei: er mag best gekust worden... toen was er geeneens tijd voor een vertaling, want er werd Vanja al de mond genoerd! haha... zo grappig!

Vanja heeft een cadeaubon gekregen tijdens haar kraamfeest een cadeaubon van haar vriendinnen. Van haar zus kreeg ze mijn internetadres en ze heeft mijn site gelijk in haar favorieten gezet, ook haar vriend was erg enthousiast. Maar toen wilde ze een afspraak gaan maken en ineens zeiden ze, nee joh, dat moet je helemaal niet doen en probeerden ze haar er van af te praten. Een beetje onzeker ervan geworden had ze zich er maar bij neergelegd.

Maar toen kwam haar kraamfeest en werd alles duidelijk. De cadeaubon was al besteld en dus mocht ze zelf geen afspraak gaan maken. Zo blij als een kind maakte ze meteen een afspraak en vandaag tijdens de fotosessie straalde ze van oor tot oor, zo blij was ze.... en met recht, want het zijn prachtige liefdevolle foto's geworden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten