zaterdag 18 februari 2012

Rebecca, Stefan en Kyan

Zo leuk he die combishoots, eerst ontmoet je een stelletje in blijde verwachting en een paar maanden later komen ze als volleerde ouders terug met z'n drieën. Ongelofelijk wat een transformatie dat elke keer weer is. Ook nu weer, Rebecca en Stefan zijn zeer relaxed met hun Kyan, nu hebben ze het ook wel enorm getroffen met een ontzettend mooi, lief en zo zoet mannetje.... hij onderging het allemaal maar een beetje en als hij het een beetje zat was, dan was een lekker knuffel van papa of mama al voldoende om hem weer rustig te krijgen.

Kyan is prachtig en met zijn lange wimpers en schuine lach is het een echt charmeur.... ook kan het niet anders als dat dit een profbokser wordt, ik heb echt heel veel foto's waar hij aan het boksen is met zijn kleine knuistjes.

Oh ja, Rebecca en Stefan, hij had het record droog blijven toch stiekem niet verbroken.... haha! De witte sneeuwballen-deken was het doelwit!

1 opmerking:

  1. Deze twee foto's beloven weer veel goeds voor de rest van de foto's! Wat zijn ze gaaf zeg! Bedankt voor weer een gezellige en mooie shoot, als we gaan trouwen zie je ons zeker weer terug! Hihi... Toch nog een stiekem plasje dus, boeffie!

    Liefs van Stefan, Rebecca en Kyan

    BeantwoordenVerwijderen