zaterdag 12 september 2020

Feestelijke shoot bij het Kasteel van Rhoon

In mei trouwde Jeanette met Lorenzo. Een echte viering was er natuurlijk niet gezien de Corona maatregelen. Vanavond doen ze het daarom dunnetjes over en ook dat dunnetjes is vrij letterlijk want ook nu nog kan er niet uitbundig gefeest worden. Extra leuk is het wel dat we vandaag een mooie fotoshoot konden doen en waar kan dat beter dan in de tuin van het Kasteel van Rhoon. Wat een fijne plek is dat toch om te fotograferen.

Maar er was meer te vieren want vorig jaar waren de opa en oma van dit gezelschap 50 jaar getrouwd en toen is er een fotoshoot beloofd, dat was in november... maar ja... ook daarvoor gold... Corona... het beheerst de hele wereld. Dus vandaag werd dat cadeau -na bijna een jaar- verzilverd, foto's zijn altijd een welkom cadeau voor ouders en grootouders. En wat waren ze leuk, vol humor en pret vlogen we in sneltreinvaart de fotoshoot door. Er werd ook nog omgekleed tussendoor, dat mocht op hun verzoek in het Kasteel wat erg vriendelijk was.

Mijn favoriet van opa en oma is de gekozen foto hieronder. Zo leuk hoe ze stralen en over de schouder naar de rest van het gezelschap kijken. Dit was niet gescript of gevraagd ze deden het vanzelf, waarschijnlijk omdat wij op de achter hun rug zachtjes zeiden... "nu, rennen, die kant op!!" Haha.... grapje natuurlijk. We hebben gelachen en leuke foto's gemaakt. Het was leuk om jullie te leren kennen!

https://www.in2pictures.nl/c-4703439/groepsfotografie/










Geen opmerkingen:

Een reactie posten