dinsdag 14 augustus 2018

Combi 1 Soenita, Peter en Zyenna

En dan de hekkensluiter van afgelopen zaterdag. De zwangere Soenita, haar man Peter en dochtertje Zyenna kwamen naar de studio voor het eerste deel van de combi-reportage. 

Soenita was erg goed voorbereid. Ze koos voor mooie serene witte en donkere kleding en ze wilde graag een beetje engelachtige foto's erbij. Nou dat gaan we doen.... 

En dan kun je van alles bedenken om engelachtige foto's te willen maken, maar als dochtertje Zyenna dan haar moeders buik zo mooi en intens knuffelt met haar oogjes dicht, dan is de missie eigenlijk al geslaagd. Want zeg nou zelf... ze is toch gewoon een engeltje of niet... soms is er gewoon niet veel meer nodig dan een mooi moment.
Dit soort momenten ontstaan door het gewoon te laten gebeuren. Je kunt van alles bedenken, je kunt kinderen (en volwassenen trouwens ook) van alles vragen te doen, maar de spontane momenten zijn en blijven gewoon altijd het mooist en echt. En dat vind ik heel belangrijk in mijn fotografie. Spontaniteit zonder al te veel geposeer. Poseren is soms natuurlijk wel nodig, omdat mensen nu eenmaal graag aanwijzingen hebben, maar daarna laat ik het... en dan gebeuren soms de leukste dingen. Heerlijk.

Over een poosje zie ik dit gezinnetje terug maar dan met z'n viertjes!! Nu al zin in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten