donderdag 9 augustus 2018

Bruiloft Micah & Joanise

Gisteren, op de eerste dag in weken waarop het niet meer zo belachelijk heet, maar gewoon heerlijk weer was mocht ik de bruiloft van Micah en Joanise fotograferen. En wat een genot was dat. Joanise is al een goed jaar bezig met het plannen van de dag van haar leven. Ze heeft alles zelf verzameld en georganiseerd. Vervolgens vroeg ze de hulp van Naomi van Naoom Events om alles op de trouwdag van haar en haar aanstaande Micah in goede banen te leiden. En dat deed ze vol overgave en vakkundig! 
Kenneth van Bochove van Studio BRAK was met een collega aanwezig om de bewegende beelden vast te leggen. Heel relaxt ook hoe zij werkten, heerlijk echt. 

Maar de hoofdpersonen van de dag waren uiteraard Micah en Joanise en hun kinderen Aiden, Lilah en Jonah. Alles was zo romantisch. Ze kozen de Paradijshoeve in Ridderkerk als hun locatie voor de hele dag. Joanise had er al geslapen en ze had een enorme ruimte tot haar beschikking om om te kleden en haar make up en haar te laten verzorgen (heel knap werk van Sandra van Uffelen). De hele familie was zo'n beetje ingezet om de locatie om te toveren in een echt paradijs, waardoor de locatie de naam wel echt waar maakte. De landelijke sfeer werd versterkt door ten eerste het uitzicht op de landerijen en de paarden, de neergelegde hooibalen en kanten kleedjes maakten het helemaal af. Tot in de kleinste details was alles verzorgd. 

Het mooie moment waarop Aiden zijn moeder onder aan de trap opwachtte om haar weg te geven aan Micah was adembenemend. De vele spelende kinderen zorgden ook voor een geweldige sfeer. Zo fijn als iedereen gewoon lekker zichzelf kan zijn. Pastelkleurige kleding was de dresscode waar iedereen zich aan gehouden had. Daardoor creƫer je meteen al een mooi geheel. De vele bruidskinderen zagen er ook zo ontzettend mooi uit!
De liefde hing in de lucht... alles ademde romantiek. Micah was toch een tikkie nerveus en dat was af te lezen aan zijn serieuze blik gedurende de ceremonie. Maar zo af en toe wist de ambtenaar toch een lachje te toveren op zijn gezicht. Joanise, die heeft de hele dag met een lach van oor tot oor rond gelopen, want zij zag alle puzzelstukjes van een jaar lang voorbereiding perfect in elkaar vallen.

Het eten werd in fases opgediend en in alle rust kon er genoten worden van een diner in de openlucht bij een heerlijke temperatuur. 
Aan het einde van de dag werden we getrakteerd op een prachtige zonsondergang. Wat een heerlijke en perfecte zomeravond was dit! Het mooi versierde prieeltje hebben we de hele dag door gebruikt voor de foto's. Gaby en ik hebben enorm genoten van deze gezellige dag, waarop we ons meer dan welkom voelden.

































Geen opmerkingen:

Een reactie posten