donderdag 12 april 2018

Zwangerschapsreportage Yvette en Tim

En als tweede fotografeerde ik gisteren Yvette en Tim. Zij verwachten in juni hun eerste kindje. Dit is een totaal andere reportage geworden dan de eerste van gisteren. De wensen voor deze shoot waren mooie gestileerde foto's in lingerie/blote buik met mooi licht en veel schaduw in zwart en in wit. 

Het leuke van een fotoshoot bij in2pictures.nl fotografie is dat je zelf kunt aangeven wat je wensen zijn en dat daar ook echt naar geluisterd wordt. Ik probeer altijd zoveel mogelijk van jullie wensen uit te laten komen binnen de mogelijkheden die we hebben in de studio. 

We begonnen met Tim en Yvette met een witte achtergrond voor het gordijn. We schoten hier prachtige pure foto's met veel wit en licht. Ik fotografeerde Yvette alleen maar uiteraard ook samen met haar partner Tim. Daarna schakelden we over op een zwarte achtergrond waar we een aantal mooie passievolle foto's schoten. Ook dit is een hele mooie serie geworden. Heel anders dan de eerste van de dag, maar beide net zo mooi, omdat de foto's geschoten zijn naar de wensen van de personen op de foto. Heerlijk hoor zo'n leuke baan!

Tim en Yvette doordat jullie zo fotogeniek zijn, zijn de foto's echt heel mooi gelukt. Dank jullie wel dat ik dit voor jullie mocht doen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten