zaterdag 4 maart 2017

NIEUWE FOTOGRAFIE PAKKETTEN!!

NIEUW NIEUW NIEUW!!

in2pictures.nl fotografie is nu voor veel meer mensen bereikbaar vanwege onze nieuwe fotografie Pakketten. Waar je voorheen alleen kon kiezen uit een minishoot of een uitgebreide reportage, bieden we nu drie opties aan.

Het is heel simpel... we hebben de volgende pakketten:

MINI Pakket:
20 minuten
1 achtergrond
1 kledingsetje
10 foto's digitaal

BASIS Pakket:
45 minuten
2 achtergronden
2 kledingsetjes
20 foto's digitaal

TOTAAL Pakket:
90 minuten
3 achtergronden
3 kledingsetjes
30 foto's digitaal

Bovendien mag je bij alle shoots direct na de fotoshoot je eigen foto's uitkiezen! Hoe leuk is dat. Je hebt dus alle invloed op de gekozen foto's. Het aantal foto's is alleen wel echt een maximum, houdt daar rekening mee! Maak dus vooraf de juiste keuze!

Het reserveren kan in deze constructie alleen nog telefonisch, per mail/facebook of in de studio. De reden hiervoor is dat de tijdsduren verschillend zijn per pakket. Dat is in een automatische agenda niet in te passen.

De oplevering van de foto's zal in deze constructie hopelijk ook sneller verlopen. Het streven is om bij het MINI en BASIS pakket binnen een week op te leveren. Voor het TOTAAL pakket is dat binnen twee weken.

Heb je al een afspraak gepland staan, dan staat het je vrij om deze om te zetten naar de nieuwe constructie. De "oude" combi zwanger/newborn reportages blijven in principe zoals ze zijn, met meer foto's als eindresultaat. De combi zwanger/newborn reportage is in de nieuwe situatie ook alleen als TOTAAL pakket te boeken.
Wil je hier meer informatie over dan mag je uiteraard altijd even bellen.

Meer informatie vind je uiteraard op onze website. Per fotoshoot vind je de mogelijke opties. Bij de meeste fotoshoots kun je uit deze drie pakketten kiezen. Maar bij bijvoorbeeld een newbornreportage vervalt het MINI Pakket, omdat dat echt te kort is voor een pasgeboren baby.

www.in2pictures.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten