woensdag 15 maart 2017

Newborn Zoë

Vanmiddag had ik zo'n super schattig klein meisje in de studio. Geboren op 13 januari en genaamd Zoë. Samen met haar papa en mama en grote "broer" Binkie mocht ze op de foto. Een foto met de hond erbij is altijd lastig. Je weet nooit vooraf of dat lukt. Maar Binkie is geïnteresseerd in alles wat hij om hem heen ziet en daarnaast is hij ook helemaal dol op Zoë. Als ze huilt dan staat hij zorgzaam naast haar om te checken of het allemaal wel goed gaat. Hij komt steeds even snuffelen en is eigenlijk  heel makkelijk. 
We hadden Zoë in het mandje gelegd en als vanzelf kwam Binkie erbij. We hoefden niets te regisseren, er waren geen snoepjes nodig, niks. Wat een heerlijkheid. En Zoë zij vond het allemaal wel prima. Tussen de foto's door moest ze af en toe een beetje huilen, maar daar is helemaal niets van terug te zien.
Voor dit leuke stel wordt ook een prachtig Canvas album gemaakt. Het is zo'n mooi nieuw product. Ik kan niet wachten totdat het proefexemplaar in de studio is zodat ik het iedereen kan laten zien.

Na de fotoshoot hebben we gezamenlijk de foto's uitgezocht, zodat de ouders zelf alle zeggenschap hebben op de foto's die ze graag willen. Het uitzoeken ging deze keer heel makkelijk.

Wil je ook zo'n leuke fotoshoot van jullie kindje (of van je gezin) neem dan een kijkje op onze website en neem contact op om een datum te plannen. Een groot voordeel is dat wij full time werken en dus altijd wel ergens een plekje hebben. Daardoor hoef je niet al maanden van te voren je newbornreportage te plannen. Handig he!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten