dinsdag 4 februari 2014

Newborn reportage van Jaycob

Jaycob, een naam die ik nog niet eerder had gehoord, maar ontzettend mooi afgeleid van de naam van zijn opa. Wat zal opa trots zijn... Jaycob is ook echt wel een heel mooi mannetje, zijn wimpers zijn echt bijna een centimeren lang en hij kan al zo heerlijk lachen. Super lief echt.

Tussendoor krijgt hij lekker even de tijd om even wat te drinken bij mama en mama vind het wel erg mooi wanneer het voeden ook op de foto wordt gezet. En dat kan op een hele mooie manier, de foto's hiervan komen alleen in haar privé album en niet op deze blog, maar ze zijn wel mooi geworden.

Maar kijk dan de houding van Jaycob op de eerste foto, een echte vent of niet dan... coole blik, hand aan je broek... wat nou cute... ik ben gewoon heel stoer!

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index

http://www.facebook.com/in2pictures





1 opmerking:

  1. Wat een lief, mooi en stoer mannetje is Jaycob Lisette. Een droom voor jou als moeder van dit grote geluk wat je ten deel is gevallen door zijn geboorte! Ik weet zeker dat hij met veel liefde zal worden groot gebracht en uitgroeit tot een prachtvent die stabiel en gezond in het leven staat dank zij jou liefde Lisette!! Prachtige foto's om maar nooit te vergeten hoe dit wonder nog klein en afhankelijk was van jouw zorg. Dikke kus voor beiden van Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen