woensdag 12 februari 2014

Fotoshoot feestje met high tea met Ebony

Ebony was in december al bij mij voor de kerstkaart foto van 2013 samen met haar vader, moeder en kleine zusje. Toen al wist ze dat ze haar feestje hier zou vieren. En vandaag was dan eindelijk de dag waarop haar droom uit zou komen... helemaal klaar was ze er voor!

Ze ging haar vriendinnen voor de kleedkamer in en meteen werden er geschikte jurken gevonden. Maar voor het omkleden mochten ze eerst nog even genieten van al het lekkers wat klaar stond voor de high tea... ze kwamen ten slotte net uit school. Maar zodra het mocht gingen ze los! De mooiste outfits werden bij elkaar gezocht. Drie meisjes kregen krullen in het haar en iedereen ging nog even in de make-up. Dat is vooral waar het om gaat tijdens de fotoshoot feestjes... de grote metamorfose.
Maar ook in de gekke ronde wisten de meiden precies wat ze wilden! Kijk maar naar de foto's.

Het kleine zusje van Ebony was ook meegerekend en dus mocht zij ook op de foto... we hebben haar glamourshoot wel even aangepast op haar leeftijd uiteraard.

Ebony heeft genoten, al zei ze achteraf dat ze nog wel veel meer had willen doen en nog veel meer poses wist en nog veel veel veel meer.... kortom... ze heeft het leuk gehad!

http://www.in2pictures.nl/?p=fotoshoot_feestje/index

http://www.facebook.com/in2pictures






Geen opmerkingen:

Een reactie posten