zondag 2 februari 2014

De familie Verboom

Gisterenmiddag had ik als hekkensluiter de familie Verboom in de studio. Twee broers met hun echtgenotes en hun kindjes. Ze willen heel graag een mooie foto laten maken voor de opa en oma van de kindjes, als verrassing voor hun verjaardag. De verjaardagen zijn er voorlopig nog niet, dus herken je de kindjes en ken je de opa en oma, mondje dicht he….! We willen de verrassing niet verklappen, maar omdat opa en oma toch niet op facebook zitten, mogen de voorproefjes wel al online.

De kindjes kwamen stuk voor stuk verlegen binnen en hadden even de tijd nodig om de boel te verkennen. Gelukkig plan ik die tijd altijd ruim in en zo zijn we na een klein half uurtje kletsen op ons gemak begonnen met fotograferen. En dat ging eigenlijk best goed.

De kleine Marcus was heel knap en die heb ik heel leuk kunnen fotograferen. Maar ook Liv en Jet deden het fantastisch… zo nu en dan wilde Liv even haar mening laten gelden en dat mag… wachten we gewoon even totdat de bui weer over waait. En gelukkig was dat steeds vrij snel het geval. Grote zus Jet deed het net als Liv ook supergoed. Maar het springen van de boomstronk vond ze wel het allerleukst!

http://www.in2pictures.nl/?p=groepsfotografie/index

http://www.facebook.com/in2pictures






Geen opmerkingen:

Een reactie posten