zaterdag 22 februari 2014

Kinderreportage Ivy

Ivy wordt in mei 2 jaar en is een lekker ondernemend meisje. Ze komt binnen en wordt op slag verliefd op onze hond Tommie. Nou snap ik dat wel hoor, want Tommie ook gewoon ook zooo lief en schattig. Het was even lastig om haar aandacht te verplaatsen van Tommie naar de fotostudio, maar natuurlijk is dat gewoon weer gelukt. Ivy is op heel verschillende manieren op de foto gegaan. In eerste instantie lekker stoer, met stoere panterprint stappertjes, gezellig met papa en met mama. En daarna hebben we haar omgekleed als roze prinses met een schattige tutu aan. Het poppenbedje vond Ivy geweldig, ze kroop er in alsof het bedtijd was. De mooiste lachjes zijn in deze setting gefotografeerd.
Daarna nog een pakje die vooral oma erg leuk vind, dus speciaal voor jou Jacqueline een paar superschattige foto's van Ivy in haar matrozenpakje. Maar stiekem vond eigenlijk iedereen het er super lief eruit zien....

En dan als laatste nog even een foto van Ivy met tante Lianne, omdat Lianne de fotoshoot aan Ivy en mama cadeau heeft gegeven.... wat een lieve tante en zus!

http://www.in2pictures.nl/?p=babyfotografie_kinderfotografie/index

http://www.facebook.com/in2pictures






Geen opmerkingen:

Een reactie posten