vrijdag 18 oktober 2013

Gezinsreportage familie Huijgen

Zojuist heb ik het gezin Huijgen mogen fotograferen. Zij wonen hier om de hoek... vader Sebastiaan, moeder Angela en de kids Anouk en Milan. Een vrolijke familie met een mama die goed ingelezen is en precies weet hoe en wat. En dat is prettig, ze heeft een tas met goed op elkaar afgestemde kleding en nog wat reservespullen. Super handig, want hierdoor kunnen we een mooie gevarieerde fotoshoot doen.

En dat is precies wat er ook gebeurd is... Allereerst zijn we begonnen op een zwarte achtergrond, met keurig nette kleding aan... een aantal mooie kiekjes voor in een lijstje aan de muur... maar al vrij snel daarna hebben we de rem eraf gehaald en hebben we de kinderen lekker hun gang laten gaan. Lekker spijkerbroek aan en ravotten maar. Ook de voetbal was mee en daar is Anouk redelijk goed mee... dus was het lastig voor haar om nog te concentreren op de foto, wat dus ook niet meer hoefde. Leuke speelse plaatjes dat was het idee... en volgens mij is dat wel gelukt!

Enne... Milan, die bleef gewoon lachen de hele tijd... zelfs tijdens het stoeien keek hij nog met een colgate-smile in de camera. Briljant!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten