zondag 15 september 2013

Vrijgezellenfeest Monique

Gisteren werd Monique verrast met een fotoshoot door haar vriendinnen. Zij had al een high tea achter de rug, bij haar thuis en daarna werd ze met een tas vol kleding meegenomen naar mijn studio.

Licht gespannen kwam ze aan, niet wetende wat er stond te gebeuren. De eerste ronde hebben we het basic gehouden, daarna hadden de meiden bedacht dat het huwelijk toch wel echt het thema moest zijn. Dus trok iedereen een mooie jurk aan en werd er bij Monique nog een sluier en een sjerp met de tekst; "Ja, ik wil!" omgehangen. De meiden hadden zelfs aan bloemen gedacht. Het boeket mocht ze alvast weggooien naar haar vriendinnen, om alvast een voorproefje te nemen op de huwelijksdag. Wat is ze ontzettend klaar voor haar huwelijksdag zeg. Ze is aan het aftellen en wil zoooo graag trouwen met de liefde van haar leven. De foto met de sluier en de strenge blik was dan ook echt als geintje bedoeld en we hebben er met z'n allen dan ook heel hard om gelachen. Ze is een enorm vrolijke meid met een prachtige lach, zoals je op de andere foto kunt zien.

De derde ronde bestond uit een aantal groepsfoto's... deze foto staat in het teken van het werk van Monique, zij is namelijk kraamverpleegkundige in het Sophia kinderziekenhuis. Een prachtige baan met veel emotionele momenten lijkt me... maar ik geloof zo maar dat zij ontzettend goed is in haar werk. Zelfs de pop die ze in haar handen kreeg pakte ze over alsof het een pasgeboren baby is en werd ook als zodanig geknuffeld. Wat een lieve persoonlijkheid zeg...
Monique ik wens je heel veel geluk en plezier op je huwelijksdag en geniet met volle teugen van alle dagen en jaren die erna komen!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten