vrijdag 6 september 2013

Bruiloft Marijn en Judith

Wauw, wauw... de bruiloft van Marijn en Judith.... wat waren ze prachtig vandaag. Judith leek wel weggelopen uit een sprookje met haar enorme tule rok en prachtige sluier en dan Marijn met zijn prachtige bruine pak en kleine Thomas met bijna hetzelfde pak als papa en de meest fantastisch ieniemienie mannenschoentjes erbij, het was compleet. Alles klopte...

Ik heb enorm genoten van deze dag en Marijn en Judith hopelijk nog meer. Het werd nog even spannend toen we aan het fotograferen waren in de tuin van Ravesteijn in Heenvliet en het begon te rommelen (onweer!!). We besloten langzaamaan naar de uitgang te lopen van de tuin, we hadden toch al een aantal mooie foto's kunnen schieten. Toen we richting uitgang liepen kwam het gerommel dichterbij en de donkere lucht ook, dus zijn we meteen naar de auto gelopen en dat was een goede beslissing want de waarschuwingsmelder van buienradar gaf aan dat het binnen 5 minuten zou regenen en dat gebeurde ook. Een hoosbui echt, maar dat maakte niet meer uit want iedereen was veilig in de auto.
We zijn naar Blessing in Zuidland gereden waar het diner en feest plaats zou vinden en daar hebben we binnen in de bruidssuite nog een paar leuke foto's gemaakt. Al met al eigenlijk een perfecte dag!!

Marijn, Judith en Thomas... Gaby en ik wensen jullie het allermooiste huwelijk en alle geluk van de wereld!!














Geen opmerkingen:

Een reactie posten