maandag 19 maart 2012

Fotoshoot Feestje Ronize

Ronize kon maar maximaal 10 vriendinnen kiezen, hadden er meer gemogen, dan had ze er nog wel meer uit willen nodigen. Want iedereen mag delen in haar fantastische fotoshoot feestje!

De meiden komen gewoon uit Hoogvliet en werden helemaal gek toen ze alle spullen zagen bij mij in de studio. Vooral de studio zelf maakte nogal indruk. Twee meisjes had ik al eerder gezien op een fotoshoot feestje, dus die waren al voorbereid. Het grappige was wel, dat ze juist nu ze de kans hadden om eens lekker los te gaan met kleding, make-up en haar, ze het eigenlijk heel bescheiden hielden. De meeste meiden trokken gewoon hun eigen kleding aan en wilden niet meer dan een lipglossje... zo schattig. Uiteindelijk zagen ze er allemaal toch weer een beetje anders uit dan toen ze binnenkwamen.

Maarrrrrr in de derde ronde, toen waren ze pas echt los. Alles was al zorgvuldig uitgezocht tijdens het wachten in de tweede ronde, dus in no time hadden ze zich omgekleed en volledig uitgedost alsof het carnaval was! Zo leuk om te zien dat juist de bescheiden stillere meisjes zich zo heerlijk uitleven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten