dinsdag 3 december 2019

Newborn Jayda

Zaterdag fotografeerde ik ook nog een kleine super schattige baby met de prachtige naam Jayda. Mama Lyndsay en papa Marco kregen een cadeaubon voor deze mooie fotoshoot van hun pasgeboren dochtertje.
Ze zijn beide niet zo erg van het popperige, geen über roze zoete achtergrondjes en zo dus deze keer. Een roze haarbandje dat kon wel, maar dan wel met een lief truitje en een spijkerbroekje. Super grappig is het dan ook best dat Jayda op de allereerste foto die ik schoot als een soort gangster rapper aan het poseren was. Hilarisch grappig vonden we dat. Zie hieronder ook op foto 1. Maar dat was maar even hoor, verder heeft ze zich voorbeeldig gedragen en ging het fotograferen best heel soepel (op een nat pak voor mama en twee handen vol plas van mij na dan... maar dat hoort erbij, papa werd deze keer gespaard).

Kroelen met papa of mama dat vond Jayda sowieso wel een heel goed plan, een lieve knuffelfoto was dan ook snel geschoten. Daarna hebben we haar nog heerlijk in een van mijn zachte dekentjes gelegd en tja, die zijn onweerstaanbaar natuurlijk, dus viel ze heerlijk in slaap. Té schattig toch?!

https://www.in2pictures.nl/c-4703433/newbornfotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/




Geen opmerkingen:

Een reactie posten