zaterdag 24 augustus 2019

Newborn reportage met Julian

Afgelopen donderdag waren Kevin, Denise en James weer terug in de studio. Alleen dit keer niet meer met z'n drieën maar met z'n viertjes inmiddels!

Kleine Julian is een regelrechte kopie van James, wat je op de eerste foto heel goed kunt zien. Alleen gelukkig slaapt Julian wel een stuk beter dan James in eerste instantie deed toen hij nog zo klein was. Dat is altijd prettig.

James en Julian deden beide heel erg goed tijdens de fotoshoot. James hebben we stiekem wel een beetje "geholpen" door hem wat lekkers aan te bieden en dat vond hij wel een goede deal. Maakt allemaal niks uit voor een keertje, ze staan er geweldig op!

Julian heeft een groot deel geslapen en het tweede deel was hij lekker wakker en vond een hoop goed. En dan ineens is het op. We zijn toen ook meteen gestopt. De belangrijkste beelden hadden we al gemaakt en we gaan die hele kleintjes niet langer "lastig vallen" dan nodig is uiteraard. We nemen het zoals het komt wat er voor zorgt dat je soms hup hup alles achter elkaar doet en snel klaar bent en soms juist veel meer rust in moet bouwen. In dit geval ging het heel relaxt en prima.

Veel geluk met jullie mooie gezin!

https://www.in2pictures.nl/c-4703430/combi-zwanger-newbornfotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/




Geen opmerkingen:

Een reactie posten