dinsdag 16 oktober 2018

Djaydenn bijna 7 jaar

Djaydenn wordt bijna 7 jaar en ieder jaar weer mag ik hem fotograferen. Maar dit jaar was het anders. Er is namelijk een extra persoon aanwezig. Of nou ja... aanwezig... nog niet echt eigenlijk. Maar Djaydenn krijgt een klein nichtje. En hij kan niet wachten. Hij knuffelt met en praat tegen de buik van tante Cathy. En dat maakt mij blij.
Want Djaydenn heeft niet zo'n lekker jaar achter de rug, een beetje positiviteit kon hij wel gebruiken en daarom kon dit nieuws niet op een beter moment komen. Cathy is prachtig zwanger en ook oma en tante Jo-Ann (Djaydenn's moeder) zijn super trots. Ik kan niet wachten om over twee weken een mooie reportage van tante Cathy te maken.

En volgend jaar dan komt Djaydenn dus niet meer alleen met zijn moeder, tante en oma naar de studio maar dan mag zijn kleine nichtje ook mee! Hoe leuk is dat!

De jaarlijkse "overhemd" foto is ook weer gemaakt. En oh wat een bizar verschil weer zeg! Djaydenn is nu gewoon echt niet klein meer, maar wordt een echte vent! Ook de telefoon zie je jaarlijks veranderen en de manier waarop die gebruikt wordt. Ik vind het geweldig om aan deze serie te mogen meewerken.

https://www.in2pictures.nl/c-3873819/kinderfotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/




Geen opmerkingen:

Een reactie posten