maandag 8 oktober 2018

Cakesmash Jax 1 jaar

Vandaag is het feest! Want kleine Jax viert zijn eerste verjaardag...

Afgelopen zaterdag was hij bij mij in de studio samen met zijn ouders en zijn hondenvriendje Kenzo. Kenzo was een beetje een ongeleid projectiel in de studio en stond overal waar hij niet moest zijn eigenlijk. Ik moet daar altijd juist erg om lachen hoor, dus begrijp mij niet verkeerd. Maar echt een ontspannen foto schieten van Jax en Kenzo tegelijk zat er niet echt in. Juist daarom is de derde foto in deze serie ook zo leuk. Die hondenkop die net in beeld flitst is gewoon té grappig.

Jax die vond het allemaal wel grappig. Eerst de ballonnen en daarna de taart. De taart vond ie wel raar en niet per se heel lekker. Maar hij wist wel lekker te kneden in de creme die op de taart zat en dat gaf al rommel genoeg. Daardoor zat hij heerlijk onder de smurrie en dat levert natuurlijk altijd hele leuke grappige plaatjes op.
Maar wat de foto's van Jax het allerleukst maakt is Jax zelf. Want wat een knap mannetje is dit dan. Met zijn lange wimpers windt hij iedereen zo om zijn kleine vingertjes. Als hij dan ook nog met zijn handjes in elkaar gevouwen en met een grote glimlach zijn schoudertjes optrekt dan kun je mij wegdragen hoor!!

Geniet van deze foto's, ze zullen je in ieder geval een mooie glimlach geven voor vandaag!

https://www.in2pictures.nl/c-3380366/cake-smash-fotoshoot/

https://www.facebook.com/in2pictures/




Geen opmerkingen:

Een reactie posten