dinsdag 21 februari 2017

Newborn reportage met Tobias

We telden zaterdag terug in de tijd. Ik begon met Barendje die bijna twee werd, daarna fotografeerde ik Megan die bijna 1 werd en daarna mocht ik Tobias op de foto zetten en hij is nog maar net geboren, nog geen maand is hij op deze wereld.

Tobias is een nieuwsgierig en alert maar ontzettend rustig mannetje. Je hoort hem eigenlijk alleen wanneer hij moe is of honger heeft. De rest van de tijd kijkt hij een beetje de kat uit de boom.

Zijn ouders hadden al gezegd dat hij niet zo makkelijk in slaap valt, hij vecht tegen zijn slaap. Hij kwam wel slapend binnen en dus zijn we ook slapend begonnen met fotograferen, eerst nog met zijn kleertjes aan. Toen hij toch moest eten hebben wij hem uitgekleed, omdat zijn papa Sebastiaan en mama Nathalie heel graag mooie pure foto's willen van hun zoontje.
Dat ging in eerste instantie super goed, maar op een bepaald moment (toen we eigenlijk best nog wat foto's op de planning hadden staan) werd hij moe en je raad het al, slapen ging inderdaad niet zo makkelijk. Nu is het nooit erg wanneer een baby wakker is, want dan kun je zo mooi de oogjes fotograferen. Maar het is niet fijn als de baby zich niet zo fijn meer voelt. Hij moest steeds huilen en werd onrustig. Logisch want hij was gewoon moe.
Na een flink lange tijd sabbelen op papa zijn pink lukte het uiteindelijk toch nog om hem rust te geven en hem in een diepe slaap te toveren. Voor dat lukte schrok hij eerst nog drie keer wakker, maar uiteindelijk is het gelukt. Het ging dus niet helemaal vanzelf de fotoshoot, maar de foto's zijn toch mooi geworden! Er zitten super plaatjes bij. Ik ben erg blij dat we niet hebben opgegeven en dat we gewoon een half uur langer door gegaan zijn. De rust die Tobias op het einde uitstraalde was echt heel fijn. Jongen, je bent geweldig!!
En papa en mama bedankt voor jullie rust en geduld, dat is zo fijn werken.

https://www.in2pictures.nl/c-3372648/newborn-fotografie/

http://www.facebook.com/in2pictures/






Geen opmerkingen:

Een reactie posten