maandag 23 januari 2017

Groepsreportage familie van Keulen

Afgelopen zaterdag fotografeerde ik ook nog het gezin van Keulen.  De moeder van Tim en Kelly kreeg vorig jaar voor haar 60e verjaardag een cadeaubon voor een fotoshoot. Omdat de twee kleinzoons toen nog erg klein waren besloten ze de fotoshoot uit te stellen tot een leeftijd waarop ze iets meer uit de voeten kunnen. En zaterdag was dus de dag!

Daan en Duncan heten de twee kleinzoons en het zijn zulke knappe mannetjes!! Blonde haartjes, blauwe oogjes en allebei een betoverende lach. Voor de fotoshoot hadden ze beide even geslapen en dat was te merken. We begonnen als een sneltrein. De jongens lachte achter elkaar door en daardoor was het voor iedereen makkelijk om mee te lachen. De belangrijkste foto's schoten we daarom direct aan het begin. Het was zelfs niet moeilijk om de twee tegelijk te fotograferen. Wat heerlijk.

Toen ze toch een beetje moe werden gingen we door met de foto's van Irene en haar man, want die mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Ook hier was de chemie weer fantastisch wat leid tot prachtige "echte" foto's, zoals de keuze die ik hier in het voorproefje heb gemaakt. Ik hou er zo van, de liefde en de lol spat ervan af. Het is misschien niet direct het portret wat je groot aan de muur hangt, maar het is absoluut een heel waardevolle foto met een verhaal. En dat is vaak veel belangrijker dan keurige blikken in de lens.

Kortom het was een makkie zaterdag, heerlijk als het zo voorspoedig gaat.

http://www.in2pictures.nl/c-3380358/groepsfotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/




Geen opmerkingen:

Een reactie posten