woensdag 7 december 2016

Newborn reportage Lasse en grote broer Kaj

Gisteren mocht ik het nieuwe broertje van Kaj fotograferen!! Kaj fotografeer ik ieder jaar vanaf zijn geboorte. Nu heeft hij een klein broertje genaamd Lasse.  Lasse is pas anderhalve week oud, maar nu al een heel alert mannetje. Hij heeft een iets donkerdere opslag dan zijn grote broer, maar verder zijn ze net zo schattig. Lasse's ogen die spatten echt van het scherm, zo helder en mooi zijn ze.
En Kaj bewijst de beste grote broer te zijn die bestaat, kijk hoe schattig hij Lasse vasthoud.

Toen Kaj vier weken oud was fotografeerde ik hem voor het eerst. Een van de foto's uit de fotoshoot toen was de foto waarbij Kaj in de grote handen van zijn papa ligt tegen een zwarte achtergrond. Een van de oma's had als wens deze foto nu weer te maken maar dan met Lasse. En dat is gelukt. Grappig genoeg zijn ze beide wakker op de foto, terwijl dit een foto is die ik vaak juist slapend probeer te maken.

Lasse heeft trouwens wel eventjes geslapen hoor. Daar zijn ook super schattige foto's van, maar in dit voorproefje alleen maar de spectaculair lieve oogjes van Lasse. Hoe vinden jullie dan de duim foto? Een handje bij zijn oor, duimpje in zijn mond. Dit beeld zien we waarschijnlijk over drie jaar nog steeds. Zo schattig!

http://www.in2pictures.nl/c-3372648/newborn-fotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/






Geen opmerkingen:

Een reactie posten