zaterdag 10 december 2016

Combi2-Angela, Jim en Jailey

Als tweede vandaag mocht ik deel twee van een combireportage fotograferen en dat betekent een newbornshoot. Een klein meisje genaamd Jailey, geboren op 17 november. Nog maar drie weken oud dus!

Wat een mooi poppetje is dit zeg. Mama Angela zei dat ze eigenlijk altijd slaapt, maar nu was ze (zoals het een beetje traditie begint te worden de afgelopen weken) toch aardig wakker.
Jailey heeft een sterke papa zoals we op de eerste foto goed kunnen zien. Zo'n klein hummeltje lijkt dan wel heel erg klein op de gespierde rug van papa. Maar papa Jim was niet de enige die sterk was. Jailey is een kleine bikkel zeg. Ik legde haar op haar buikje in een mandje omdat ze al een paar keer haar hoofdje had opgetild toen ze met mama aan het kroelen was. Ik dacht misschien doet ze het ook als ze op haar buikje ligt, ik had haar zo neergelegd dat ze een beetje kon leunen op het randje van de mand en op het kussen wat in het mandje lag. Mama ondersteunde haar uiteraard, maar toen ineens voordat ik haar goed en wel had neergelegd tilde ze haar hoofde op, helemaal zelf. En niet een klein beetje, maar echt helemaal omhoog! En dat met drie weken oud, knap hoor!! Het is natuurlijk heel makkelijk om de arm van mama weg te photoshoppen, maar die heb ik hier bewust even erbij gelaten, zodat je ziet dat ze goed begeleid werd, anders zou het onverantwoord zijn.
Dat geldt overigens ook voor de foto waar ze op papa's rug ligt. Probeer dit aub niet zelf thuis (of bij een onervaren fotograaf), deze foto bestaat namelijk uit drie verschillende foto's. Jailey wordt continue vastgehouden en ondersteund. Veiligheid is het allerbelangrijkste bij newborn fotografie.

Maar dat alles terzijde, is ze niet gewoon super cute?! Ja toch...

De laatste foto is een foto van de hand van Jailey en die van haar overgrootmoeder. De oma van mama Angela dus. Is dat niet prachtig, jong en oud verenigd in een foto.

http://www.in2pictures.nl/c-3372648/newborn-fotografie/

http://www.facebook.com/in2pictures/






Geen opmerkingen:

Een reactie posten