vrijdag 16 september 2016

MINI KERST SHOOTS!! DAAR GAAN WE DAN!!
Het is weer zover!! De Mini Kerst Shoots kunnen geboekt worden. De shoots zullen plaats vinden op vrijdag 18, zaterdag 19 en eventueel zondag 20 november.
Voor slechts 60 euro boek je een plekje voor ons jaarlijkse kerst spektakel. Bij de prijs inbegrepen is 1 digitale foto in groot formaat. Via ons online bestelsysteem kun je voor slechts 2,50 per foto nog meer foto's downloaden indien gewenst. Via dit online bestelsysteem is het ook mogelijk om afdrukken te bestellen van de foto's.
De Mini Kerst Shoots duren zo'n 15 minuten per fotoshoot en zijn gebaseerd op 1 samenstelling. Dat wil zeggen bijvoorbeeld broer en zus samen. Mocht dit heel goed gaan, dan kunnen we ter plekke bekijken of het lukt om bijvoorbeeld ook het gezin te fotograferen. Er wordt nooit tussendoor van kleding of achtergrond gewisseld, daar is de tijd te beperkt voor.
Om te voorkomen dat wij steeds aan het ombouwen zijn, kies je dit jaar vooraf al je gewenste achtergrond. Dat is wel zo makkelijk, want dan kun je daar meteen de kleding voor de fotoshoot op aanpassen. Wanneer er voldoende mensen gereserveerd hebben gaan wij blokken maken waarin we steeds 1 achtergrond gebruiken. Dus dit is de juiste volgorde voor uw reservering:
Wij hebben er weer enorm veel zin in en kunnen bijna niet wachten om alle kerstspullen weer uit de kast te halen. Accessoires zelf meenemen mag altijd. Er is ook genoeg in onze studio te vinden. Kleding regel je uiteraard zelf. Per achtergrond staat ook beschreven waar je aan kunt denken qua kleding en accessoires. Vooraf overleggen mag ook altijd als je iets specifieks zou willen.
De bestelling/reservering is bindend. Je hebt bij annulering geen recht op restitutie van het betaalde bedrag. Je mag de fotoshoot wel aan een ander overdragen. Je dient dit zelf te regelen en bent wel verplicht om dit voorafgaand aan de fotograaf te melden.
Heeft u nog vragen, schroom niet om dan even te bellen of te mailen.
Kun je niet online reserveren om wat voor reden dan ook. Dan kun je ook langs komen in de winkel en ter plekke inschrijven en betalen.
LET OP!
De mini kerst fotoshoots zijn berekend op kleine groepjes, meestal 1,2 of 3 kinderen. Wanneer de groep groter is dan is het slim om even contact op te nemen om te kijken welke achtergrond dan geschikt is. De sneeuw/winter achtergrond is bijvoorbeeld vrij ruim. Sommige andere achtergronden zijn te klein voor meer personen.
En last but not least!! LEES DE INSTRUCTIES EVEN GOED VOORDAT JE GAAT RESERVEREN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten