vrijdag 2 september 2016

Combi deel 2 met Astrid, Vincent, Feline en Tycho

Inmiddels heb ik de eerste en tweede zwangerschap van Astrid en Vincent al vastgelegd en de newborn reportage voor Feline bezorgd. Nu heeft Feline er een broertje bij en ook zijn newborn shoot mocht ik verzorgen.  Vandaag was het zijn dag. Hij is nog maar net een weekje op deze aarde, dus is hij nog maar een heel klein ieniemienie mensje en dan was grote zus Feline (die nu ineens heel groot lijkt, naast zo'n kleine broer) ook nog flink verkouden. Maar Feline heeft het hartstikke goed gedaan. Logischerwijze was ze wel wat eerder moe, maar ze heeft het toch maar weer gedaan.

Kleine Tycho was zo relaxt, hij begon slapend en daarna werd hij even wakker, zodat we ook zijn oogjes nog konden zien. Zo schattig is hij echt. Ik maakte een foto van hem met zijn geboortekaartje, maar hij is zo klein dat zijn lijfje bijna achter het kaartje verdween. Hij heeft trouwens wel mooie lange voetjes. Hij gaf ook echt geen kik. Hij heeft tussendoor nog wel even fijn bij mama gedronken, daarna was hij weer helemaal doezelig. Wat heerlijk om met die allerkleinste baby's te werken.

Van Tycho hebben we vooral veel foto's geschoten met of papa of mama of Feline erbij of met het hele gezin. Wat een mooi mannetje.

http://www.in2pictures.nl/c-3372648/newborn-fotografie/

http://www.facebook.com/in2pictures/







Geen opmerkingen:

Een reactie posten