woensdag 6 mei 2020

Noud en Nola lekker buiten

YESSSSS, ik ben er weer hoor!

Of nou ja, ik was er altijd al, alleen even niet meer actief met portretfotografie vanwege het corona virus. Buiten en op gepaste afstand is het risico op overbrengen van Corona echter een stuk kleiner, daarom fotografeerde ik dit leuke en vrolijke duo Noud en Nola vandaag gewoon in Hoogvliet in een mooi bloemenveldje in plaats van in de studio. Super cool toch?!

Vanzelfsprekend kunnen dit soort shoots alleen voor mensen die in 1 huis wonen en is het niet toegestaan om in groepen te fotograferen. Maar een leuke gezinsshoot buiten dat kan en mag dus wel. De prijzen zijn gewoon de prijzen zoals ze op de site staan, maar dan zonder de toevoeging van locatie en reiskosten. Dit kan alleen in Hoogvliet, Spijkenisse, Poortugaal of Rhoon. Een simpel parkje als dit met mooie wilde bloemen is een prachtige setting voor een paar leuke foto's.

Wil je een afspraak maken dan doe je dat even niet via de website maar via mail of telefoon. Dit heeft er alles mee te maken dat we de datum moeten plannen aan de hand van de weersvoorspellingen.

Terug naar Noud en Nola.. wat een snoepjes zijn het he!! Ik ken ze beide al vanaf hun geboorte en mag ze meerdere keren per jaar fotograferen. Helaas even geen knuffels en kusjes, maar we hadden wel veel lol en dat maakt een hoop goed.

https://www.in2pictures.nl/c-4703438/gezinsfotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/




Geen opmerkingen:

Een reactie posten