donderdag 14 februari 2019

Personal Coaching met Mike

Vanochtend ben ik de dag productief begonnen met deel 1 van het personal coachings traject van Mike. Hij heeft een poos geleden wel gefotografeerd, maar de kennis is weggezakt. Hij koos voor de strippenkaart voor 10 uur personal coaching. Super handig, want dit kun je inplannen wanneer het jou past. Je bent dus niet afhankelijk van een vaste datum voor een workshop. Daarnaast kun je zelf aangeven wat je wilt leren en dit in je eigen tempo doen.

In het geval van Mike (die dus al wel wat kennis van fotografie had) lukte het om de theorie van twee workshopdagen in 2 uur te stoppen. Veel info dus in korte tijd, maar een enorme tijdwinst ten opzichte van de Driedaagse Workshop uiteraard. Hij ging vanochtend naar huis met alle kennis om vanaf nu volledig op M te kunnen fotograferen en dat is knap hoor in twee uurtjes! Er zal wel flink geoefend moeten worden de komende maand en er moet huiswerk gemaakt worden, zodat we volgende maand de rest van de theorie kunnen doornemen.

Maar dat komt helemaal goed aangezien ik zojuist al appjes kreeg dat hij al aan de slag gegaan is met het huiswerk. Met deze houding komt het helemaal goed en tillen we Mike zijn fotografie skills binnen een half jaar naar heel nieuw niveau!!

Tot volgende maand Mike.

https://www.in2pictures.nl/c-4697469/personal-coaching/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten