vrijdag 6 juli 2018

Kaya's laatste fotoshoot

Zoals jullie weten fotografeer ik veel kinderen en vaak volg ik die kindjes vanaf de geboorte door alle levensfases heen. Ik heb het geluk dat veel ouders het geweldig vinden om hun kinderen jaarlijks en soms zelfs vaker te laten fotograferen door mij.

Maar dat dit echt niet alleen geldt voor kinderen dat bewijzen Martin en Ella. Zij hebben nu bijna vijf jaar hun prachtige labrador Kaya. Alleen is Kaya eigenlijk al van kleins af aan aan het tobben. En op het moment gaat het echt niet goed. De kans dat ze hier nog overheen komt is best klein. Of ze haar vijfde verjaardag gaat halen dat is op dit moment nog niet bekend.
Haar baasjes wilden heel graag toch nog wat mooie foto's van Kaya nu het allemaal nog een beetje gaat. We kozen voor de kortste shoot om haar niet te veel belasten en dat was maar goed ook, want na een paar foto's was ze heel moe. Gelukkig hebben we in de korte tijd wel hele mooie foto's kunnen schieten.

Ook voor mij is zo'n shoot echt wel emotioneel. Ik zie dit beestje opgroeien en als je dan hoort dat het zo slecht gaat en dat de kans heel groot is dat ze het niet heel lang meer volhoudt dan is dat heftig. Ik kan dan ook wel enorm veel voldoening halen uit zo'n fotoshoot. De wetenschap dat je een levenslange herinnering maakt is een fijne gedachte. Heerlijk om hieraan bij te kunnen dragen.
Lieve Martin en Ella (en natuurlijk Kaya), ik hoop nog op een wonder tegen beter weten in, maar ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd. Verwen jullie meisje maar enorm en geniet van haar en hopelijk kunnen jullie nog heel lang genieten van de foto's.

https://www.in2pictures.nl/c-3873876/gezinsfotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/
Geen opmerkingen:

Een reactie posten