zaterdag 7 juli 2018

Groepsreportage Familie Spanjer

Vanmorgen begon ik al vroeg met een enorm gezellige groepsreportage. Mirjam kwam eind vorig jaar voor het eerst met haar gezin bij mij voor een leuke reportage. Een beetje huiverig was ze wel, want zou dat wel gaan. De kindjes zitten niet stil en wat als ze niet willen.... dat soort vragen spookten door het hoofd. Maar we hebben het gewoon gedaan en de kinderen deden geweldig goed mee. De foto's werden super leuk. Direct daarna maakte ze twee vervolg afspraken. Eentje met de familie van Steven en eentje met de familie van Mirjam. 

Vandaag was het tijd voor de reportage met de hele familie Spanjer. Vader en moeder Spanjer, twee zoons, twee dochters, aanhang en twee kleindochters. Het fotograferen ging heel goed en we waren in rap tempo helemaal klaar. Heerlijk hoor... En de grap is, volgende week zie ik ze gewoon weer. Dan schieten we nog een vier generaties foto. Haha... zo leuk dit! 
De groepsfoto schoten we overigens in twee delen, want anders paste het niet op mijn achtergrond. Maar daar zie je niks meer van toch?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten