dinsdag 9 juli 2019

Groepsfotografie


Afgelopen zaterdag aan het einde van de dag werd er een lieve oma verrast met een fotoshoot van haar hele gezin. Haar zoon, dochter, schoonzoon, schoondochter, kleinkinderen en achterkleinkinderen gingen op de foto, mét oma natuurlijk!

Een groep van 14 personen totaal was het en dat is altijd best een challenge hoor. De kleinste van het stel had zijn dag niet zo en wilde gewoon los lopen en lekker rennen. We hebben hem zoveel mogelijk zijn gang laten gaan, maar dat gaat natuurlijk niet altijd. Met wat simpele trucjes en aanpassingen hebben we toch hele leuke foto's kunnen maken van de hele groep, maar ook van de gezinnen los en de kinderen bij elkaar. 

Toen we wegliepen van de locatie bij de Heerlijkheid in Hoogvliet wist ik dat genoeg materiaal had om er een mooie serie van te maken, maar ik was toch verrast met de beelden die ik er uiteindelijk uit heb kunnen halen. In positieve zin gelukkig! Ze staan er hartstikke leuk op, zelfs de kleinste van allemaal. Ik weet zeker dat oma hier heel blij van gaat worden.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten