zaterdag 9 maart 2019

Gezin Chiel, Roxane en Carlijn

Een goed jaar geleden mocht ik Carlijn en haar papa en mama al een keer fotograferen. Nu is ze twee jaar oud en het wordt dus wel weer tijd voor nieuwe foto's aan de muur.
Haar ouders maken zich een beetje zorgen of dat wel goed komt, want ja, twee is nee! Het is bijna een gouden regel, maar zolang als we Carlijn gewoon lekker haar gang lieten gaan ging het goed. De rozenblaadjes vond ze fantastisch. Maar andere onderwerpen die ik erin probeerde te brengen negeerde ze volledig. Tja, zo gaat dat op die leeftijd. Ook een foto samen met papa en mama was een tikkie lastig. Er zit wel wat bij, maar dat zijn van die heerlijke chaotische foto's waarop niets gaat zoals je het voor ogen hebt! Haha... maar dat maakt een fotoshoot met twee-jarigen ook weer zo leuk.

Ze had de grootste lol het eerste kwartier om de flitslampen. Ze stond echt heel uitbundig te lachen, de meest simpele dingen in het leven kunnen zo leuk zijn. Het is zo leuk om mensen terug te zien komen, dat is een teken dat het goed gaat denk ik dan.

https://www.in2pictures.nl/c-4703438/gezinsfotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/




Geen opmerkingen:

Een reactie posten