donderdag 29 juni 2017

Combi deel 2 met Tamara, Timo en Aiden

Vandaag mocht ik deel 2 van de combireportage van Tamara en Timo fotograferen. Deel 1 was de zwangerschapsreportage in inmiddels is hun zoontje Aiden geboren. 12 dagen oud is hij nog maar en wat een plaatje is het zeg. Hij heeft best veel haartjes en hij houdt van eten, of liever gezegd drinken. Maar daarbij komt hij ook nog eens snel tevreden is. Hij slaapt als hij binnenkomt en dat blijft hij het grootste deel van de fotoshoot ook doen. Ik kan hem neerleggen hoe ik wil en alles gaat eigenlijk makkelijk.
Op een bepaald moment besluiten wij hem om te kleden en dat vind hij een iets minder goed plan. Nog steeds is hij geen echte huiler, maar een beetje protesteren doet hij wel. Al snel heeft mama hem omgekleed na eventjes kroelen is het protest weer gestaakt. Opnieuw maken we een aantal hele mooie foto's.

We eindigen uiteindelijk net als bij de zwangerschapsreportage met een donkere achtergrond. Op dit moment is hij wel echt wakker. Hij heeft voor de tweede keer lekker gedronken en nadat hij papa onder geplast heeft is hij weer helemaal het heertje! Haha... Aiden ligt heerlijk rustig een beetje te kijken, maar zijn oogjes vallen wel weer een beetje dicht. Omdat we toch al tegen het einde van de fotoshoot zitten besluit ik te stoppen. Het zou zielig zijn als hij echt in slaap valt en we hem dan weer wakker moeten maken om aan te kleden.

Lieve mooie kleine Aiden, ik heb van je genoten vandaag. De rest van de wereld mag vandaag meegenieten van jouw mooie zachte kleine teentjes en vingertjes.

https://www.in2pictures.nl/c-3873747/newborn-fotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten