zondag 15 december 2013

Dansvoorstelling "Tot de lucht en terug" van Jazzdansstudio Marleen

Op 14 december vond in het Zuidplein Theater de dansvoorstelling plaats van Jazzdansstudio Marleen. De titel van de dansvoorstelling is "Tot de lucht en terug…". De titel is niet toevallig gekozen, het heeft alles te maken met een eerbetoon aan Nel van Eijk. Zij was de drijvende kracht naast Jan en Marleen van Jazzdansstudio Marleen, totdat zij niet zo lang geleden overleed. Haar spirit blijft bij iedereen die betrokken is bij de dansstudio en vandaar dit prachtige thema.
De kerstgedachte van Nel werd nagebootst in maar liefst 31 dansen en een grande finale van alle leraressen van Jazzdansstudio Marleen op het prachtige nummer van Maaike Ouboter genaamd, "dat ik je mis". Bijna iedereen voelde wel een traan prikken in de ogen, maar naast emotie werd er vooral heel veel genoten en spectaculair mooi gedanst. Ook klonk er regelmatig een welgemeende lach en veel zuchten en achhhhhhh…. wanneer de allerkleinste kindjes het podium opliepen. Wat is dat toch vertederend.

Het mooie van deze avond is dat het een avond van en voor iedereen is. Iedereen doet mee van jong tot oud. En iedereen geniet van de zeer goed in elkaar gedraaide choreografieën. Heel knap.

Ik heb van iedere dans alvast 1 foto uitgekozen om een indruk te geven van de dansen die voorbij kwamen. Zie je een bekende? Tag ze dan even in de foto, zodat ze zelf ook weten dat ze erop staan. De rest van de foto's volgt over een poosje. Zodra ze klaar zijn wordt dat gemeld via deze facebook pagina en via Marleen.

Veel kijkplezier!

































Geen opmerkingen:

Een reactie posten